Retourneren en Ruilen

Graag willen we je er graag op wijzen dat retouren altijd geld, tijd kosten en nooit gratis zijn. Bij welke webshop dan ook(de kosten zijn dan verstopt in de prijs). Overmatig retourneren is niet goed voor het milieu. Ons bedrijf  werkt op lage marges en de verzending is niet in de prijs verstopt, daarom kunnen wij ons niet veroorloven om uw retour kosten te vergoeden. Dit heeft zijn nadelen maar ook voordelen, hierdoor kunnen we namelijk betaalbaar blijven voor de klant. Twijfel je bijvoorbeeld over de maat of pasvorm dan adviseren wij je hier graag over via email of Whatsapp, wij passen ieder item door en willen onze service graag persoonlijk houden en je goed adviseren.

Wij adviseren tevens om Klarna niet als betaalmethode te kiezen. Klarna kost €1 + 2% van het totaalbedrag. Wanneer u retourneert worden deze kosten niet terugbetaald.

Helaas moeten we u mededelen dat we genoodzaakt zijn om onze diensten bij PostNL op te zeggen. Sinds eind mei van dit jaar ontvangen we regelmatig veel klachten over de bezorging. Hoewel sommige van onze klanten hun pakketten al de volgende dag na verzending ontvangen, wachten anderen twee weken. We hebben lang gewacht op een oplossing van PostNL voor dit probleem. Ons doel is niet om het bedrijf PostNL in een negatief daglicht te stellen, maar om informatief te zijn. Ons retourportaal is niet meer actief. Natuurlijk zullen we zo snel mogelijk naar een oplossing voor dit probleem zoeken, waarna deze informatie zal verdwijnen.

Het retourneren is altijd op de kosten en verandwoordelijkheid  van de klant.

 

Ons retouradres:

Mijnleggings.nl & Bammode

Hilvertsweg 126

1214JK Hilversum

 

 RUILEN

Wil je een artikel ruilen voor een andere maat of kleur?

Graag duidelijk op de pakbon of een losse A4 aangeven wat je precies zou willen 

ruilen. 

 

  • Er kan slechts eenmalig worden geruild  en alleen niet afgeprijsde artikelen met gratis verzending en na een ruiling kan er niet meer worden gekozen voor een terugbetaling.Er worden geen aankopen geruild tegen andere artikelen. Als je een compleet ander product wenst bestel dit product via onze website en stuur het andere artikel terug, zie hiervoor het kopje Retourneren hier beneden.

 

RETOURNEREN

Wanneer een artikel niet geheel naar wens is, niet de juiste maat of kleur heeft, wil je dit artikel wellicht retourneren. Dit kunt u doen door de te retourneren artikel(en) naar ons terug te sturen.

  • Hoe gaat dit in zijn werk? Heel simpel! Vermeld op de bijgeleverde pakbon wat we ermee moeten doen (ruilen, tegoed code of geld terug) en voeg deze pakbon bij de producten die je terug wenst te sturen. 
  • Je kunt de bestelde artikelen retourneren, mits ongedragen (uitgezonderd passen). Zie de uitgebreide omschrijving in onze voorwaarden. De kosten en het verzendrisico van de retourzending zijn voor jouw rekening.
  • Na ontvangst van jouw retourzending krijg je binnen enkele dagen het restitutiebedrag op uw rekening teruggestort via de door jouw gekozen betaalmethode die bij de bestelling is gebruikt. 

Let op:

Wij accepteren alleen retouren en ruilingen die binnen 14 dagen na ontvangst van jouw zending retour zijn gemeld.

*Voeg altijd bij de retourzending de pakbon en zorg altijd dat je zending je naam en adres en order nummer bevat, anders kunnen we je retour niet verwerken.

*Wij accepteren alleen retouren en ruilingen die in nieuw staat zijn, ongedragen, onbeschadigd, niet vies zijn en fris ruiken.

 

AANVULLENDE VOORWAARDEN RETOURNEREN

  • Bij het retourneren van de artikelen retourneert u ook het eventueel ontvangen gratis artikel.
  • Wanneer het gratis ontvangen artikel niet meegezonden wordt, brengen we het artikel bedrag van het gratis artikel in mindering op het restitutiebedrag.
  • Het artikel mag niet gedragen zijn.
  • Artikelen met (bijvoorbeeld) make up vlekken worden niet teruggenomen.
  • Beauty artikelen, lingerie en oorbellen worden in verband met hygiëne niet teruggenomen.
  • Terugzending van artikelen gebeurt voor uw rekening en verantwoording.

 

VRAGEN?

Stuur een mail aan contact@mijnleggings.net

 

 

 

 

 

 

© 2017 - 2024 mijnleggings.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel