INFO

Van harte welkom op MijnLeggings.nl website!

We zijn een jong familiebedrijf dat snel groeit. We vervullen de wensen van onze klanten en op deze manier is dus plus size mode op ons pad gekomen. We verkopen voornamelijk online maar  we hebben ook een fysieke winkel in Hilversum. Wij bieden mooie en betaalbare dames kleding aan die ook nog op eerlijke wijze en zonder kinderaarbeid gemaakt is. 

U betaald  €4,50 voor de verzending in Nederland(€5,95 indien postpunt gekozen) en €7 in Belgie en  €8,95 Duitsland.  Boven €75 betalen we voor uw verzending.

Graag je aandacht voor het volgende:

Wij begrijpen maar al te goed dat je op je gemak jouw items wil passen en combineren, omdat het nou eenmaal lastig is om vooraf in te schatten of een maat of pasvorm goed is, daarom geven wij je 14 dagen bedenktijd ook in de sale en ontvang je altijd je geld terug.

Maar lieve klant, begrijp ons niet verkeerd, retourneren mag altijd, maar ook bij ons komt er ontzettend veel retour en dat retourneren kost ons en andere webshops en bedrijven ontzettend veel geld.  De afgelopen jaren zagen wij het retourpercentage ontzettend hard stijgen en dat is niet alleen bij ons zo.

Wij willen je dus vragen om met ons meer op een verantwoorde manier om te gaan met retouren en daar willen wij je bij helpen. Want naast dat het een grote kostenpost is voor ons, zorgt het er ook voor dat wij minder plezier hebben in ons werk. Dit bedrijf is onze grote passie waar wij bijna dag en nacht heel hard aan werken, maar de grote hoeveelheid retouren drukt daar soms een hele zwarte stempel op en dat is jammer, want wij willen je heel graag nog jarenlang blijven verrassen met de mooiste collecties.

Voor ons is er een grens bereikt en zijn wij waarschijnlijk een van de weinige die je dit verzoek doen, maar voor de lange termijn is de situatie op de manier waarop er bijna klakkeloos besteld en teruggestuurd wordt niet houdbaar, niet voor ons en niet voor alle andere webshops en de maatschappij. Dus vragen wij je om voor je besteld na te denken over ja aankoop en wanneer je twijfelt over de maat of pasvorm ons om advies te vragen. 

Wat kun je doen om een retour te voorkomen?
Twijfel je bijvoorbeeld over de maat of pasvorm dan adviseren wij je hier graag over via email of chat, wij passen ieder item door en willen onze service graag persoonlijk houden en je goed adviseren.

 

Onze fysieke winkel in Hilversum Hilvertsweg 126 openingstijden:

maandag:    gesloten

dinsdag:                        10:00-14:00

woensdag:                     10:00-14:00

donderdag:                    10:00-14:00

 vrijdag:                           10:00-14:00

 zaterdag:                       10:00-14:00

zondag:        gesloten( ladies middag op afspraak)

Buiten openingstijden bezoek op afspraak.

  • Op afspraak shopen? Whatsapp naar   of mail info@mijnleggings.nl

 

   

 

 

 

 

 

 

© 2017 - 2022 mijnleggings.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel